2% din impozitul pe venit

Sprijină cultura alternativă din România!

Direcționați 2% din impozitul pe venit sau 20% din profitul datorat statului către Fundația Spirit Românesc Pro Arte și Caritate, aducând astfel un mic aport in sprijinul culturii. Oricum îi plătiți statului. De ce să nu îi plătiți cui doriți dumneavoastră?

Nu uitați: Dacă nu alegeți către cine să direcționați cele două procente din impozitul dumneavoastră, acesta va fi automat direcționat către stat.

Pe scurt: Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 2% pot fi direcționați spre o entitate nonprofit. Astfel, banii nu ajung la stat, ci ajuta o fundație să-și susțină financiar activitatea. Este un sistem prin care aveți posibilitatea să decideți în mod direct ce se întâmplă cu impozitele dumneavoastră.

În concluzie, dacă direcționați către Fundația Spirit Românesc 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil  sau 20% din impozitul pe profit, puteți susține publicarea revistei culturale Ciripit de Păsărele, spectacolele Teatrului Zamora, acordarea unor premii, donații caritabile, și publicarea unor cărți de teatru de ultimă oră din țară și din străinătate.

Puteți de asemenea să propuneți și să sponsorizați activități noi.

PENTRU ANGAJAȚI și PERSOANE FIZICE:

Formularul 230 dacă aveți venituri doar din salariu trebuie completat cu datele dvs., depus și semnat până la data de 10 mai 2018. Formularul trebuie completat integral de mână și îl puteți descărca de aici: ANAF Formuar 230

Formular 200 dacă aveți venituri și din alte surse pe lângă cele din salariu (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc) trebuie completat cu datele dvs, semnat și depus până la data de 15 mai 2017, puteți descărca de aici: ANAF Formular 200

Așadar alăturați-vă inițiativelor noastre, completând Formularul 230 pt Fundația Spirit Românesc (pentru salariați) sau Formularul 200 pt. Fundația Spirit Românesc (venituri din alte surse).

Formularul completat poate fi depus până la data de 10 mai 2018 la:

• Administrația Financiară (de către tine sau contabilul companiei la care ești angajat, sau pe care o deții).
  • Sediul Fundației urmând ca formularul să fie depus de către noi la Administrația Financiară. Formularele se gasesc și la sediu, unde se pot completa dacă ne dai un telefon în prealabil.

Aceasta sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu (vă) costă nimic. În cazul în care acești bani nu sunt redirecționați, banii rămân statului.

Denumire entitate non-profit:

FUNDAȚIA SPIRIT ROMÎNESC PRO ARTE ȘI CARITATE

EDITURĂ, PUBLICAȚII ȘI TEATRU

BD.LIBERTATII NR. 22 BLOC 102 SC 1 ET 2 AP 4 SECT 5, București

COD POSTAL  053020

TEL 0755200001   0213189988  012 3309797

Informatii bancare

CEC BANK, FILIALA LIPSCANI, BUCUREȘTI

CIF 9225120

IBAN RO32CECEB31530RON3908694

Atenție!

Nu trebuie completată suma ce urmează a fi virată. Ea se calculează automat ca 2% din impozitul datorat către stat. Fișa fiscală nu trebuie obligatoriu atașată, dar pentru a optimiza procesul, este bine să depuneți o copie împreună cu formularul. Formularul poate fi trimis și prin poștă, recomandat, pe adresa administrației financiare de care aparțineți.

Vă mulțumim din inimă pentru susținere!