Evenimente

Vă invităm luni, 5 decembrie 2022, la ora 12.30, la Gala Premiilor revistei „Rinocerul” 2022, eveniment care va avea loc în Sala Atelier a TNB.

Publicaţia nonconformistă „Rinocerul” s-a impus deja într-un domeniu în care se preferă vizualul şi nu scripticul, fiind o oglindă a fenomenului teatral contemporan românesc care capturează şi reflectă un microunivers artistic adresat tuturor iubitorilor artei dramatice. Şi în acest an, „Rinocerul” recompensează dedicarea pentru artă teatrală şi dramaturgie românească a celor care ne-au făcut să zâmbim şi să trăim prin lumile imaginare ale magnificelor spectacole.

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de existenţă, Fundaţia „Spirit Românesc Pro – Arte şi Caritate” Bucureşti, în parteneriat cu Filiala Bucureşti ‒ Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor din România şi Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti, premiază valorile culturale româneşti pentru producţiile teatrale din perioada 2021 – 2022, în cadrul celei de a III-a ediţii a Galei de decernare a Premiilor „Rinocerul”, care va avea loc luni, 5 decembrie 2022, ora 12.30, la Sala Atelier a TNB.

Amfitrion: Dinu Grigorescu.

https://www.tnb.ro/ro/premiile-rinocerul-2022